Nya böcker i bokhyllan

Du kanske är en bokmal och läser oerhört mycket böcker. Då kanske det är dags med lite nya böcker i bokhyllan. Vissa böcker kanske du läser mer än en gång men visst är det skoj att fylla på med något nytt.

Böcker som du läst och inte behöver ha kvar kan du med fördel ge, eller sälja till de som vill ha dessa. Det går naturligtvis att förvara dina gamla lästa böcker på vinden men samtidigt så kan det vara andra som har ett intresse av att få läsa dessa böcker. Kolla upp med någon loppis, antikhandlare eller liknande om de är intresserade av dina gamla böcker.

Det kan också finnas någon köp, byt och sälj sajt på exempelvis Facebook där du kan antingen sälja dina böcker eller byta in mot andra böcker som du inte läst och är intresserad av. Kanske ni har en bokcirkel och vänner som också skulle vara intresserad av att byta böcker med dig. Kolla upp med dina närmaste vänner om ni kan hitta en kväll där ni byter böcker med varandra.

Kanske det finns någon släkting eller någon annan i familjen som skulle vara intresserad av de böcker som du vill lämna ifrån dig. Huvudsaken är att du får plats i din bokhylla för de nya böckerna som du köper dig.