Blanda gammalt med nytt

Att inreda ditt hem är att sätta din personliga prägel på din bostad. Det du dekorerar och inreder med visar vem du är, i din själ och ditt hjärta. Att blanda gammalt och nytt är ett effektfullt sätt att ge uttryck för din personlighet, din smak, dina erfarenheter och dina önskningar. När du blandar det gamla och det nya blir det blir liv och värme i din bostad. Din personliga touch får du genom att visa vad du tar med dig ifrån var du har varit och lägger till något nytt. Ta till exempel mormors gamla fåtölj och till det köp fantasifulla posters.

Från det stora…

För dig som har resurser kan det vara ett spännande projekt att köpa ett gammalt hus med en stark själ och inreda det modernt, stilrent sätt som förmedlar en kargare och kanske kärvare stämning. Glas och betong blandas med trä och öppna spisar för att skapa balans mellan dåtid och framtid.

…till det lilla

Du med mindre resurser skapar samma effektfulla balans genom att tänka i motsatser. Sajten Spicymindinredning ger fyra nyckelbegrepp att ha i åtanke när du inreder: symmetri, asymmetri, symmetri och asymmetri i kombo samt utstrålning. När du applicerar dessa tekniker i din inredning kommer du att förmedla känslan av gammalt och nytt.