Har du gammalt guld hemma

Här kommer ett par goda råd för dig som har gammalt guld och antika prylar i ditt hem. Om det är så att du inte har något intresse av dem, finns det som samlar på antika prylar. Sedan finns också de som köper ditt guld till högsta dagspris.

Några av de bästa när du vill sälja gammalt guld, finns på nätet. Här går allt snabb och smidigt. Du får veta ditt pris genom att skicka efter en guldpåse, sända in ditt guld och få det värderat. På så sätt kan du förvandla det guld du inte vill ha till pengar som du förmodligen har bättre nytta av. När du ska sälja antika prylar som du inte längre anser ha ett affektionsvärde. Ja, du är inte heller samlare.

I det fallet finns det massor av köp och sälj marknader online. I annat fall kan du alltid fråga allt från antikhandlare till loppmarknader. Ja, kanske har du mycket du vill bli av med. Då kan du själv stå på loppmarknad eller hyra en plats på ditt centrala torg. Sist men inte minst, kan du naturligtvis överväga om du inte ska spara det. Kanske du har ådran av en samlare i dig i alla fall?